Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Χριστούγεννα με τον Δράκουλα στα Καρπάθια.

Μόλις μπήκε Φλεβάρης (καλό μήνα!) κι εγώ ακόμα γράφω για τα Χριστούγεννα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν το συγκλονιστικότερο ταξίδι που έχω πάει και το θυμάμαι ακόμα. Θα μπορούσε. Αλλά, δεν είναι ακριβώς έτσι. Για άλλη μια φορά θα κατηγορήσω αυτήν την άτιμη την έλλειψη χρόνου και όλα αυτά που έχουν πέσει μαζεμένα και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε όλα σωστά. 

Χριστούγεννα στα Καρπάθια. Πάμε λοιπόν. 

Ένα ταξίδι που άργησε ένα χρόνο. Και φυσικά δε γινόταν να μπει στον πάγο και δεύτερο. Οπότε μπήκαμε στο λεωφορείο και ξεκινήσαμε. Πολλές ώρες ταξίδι, αλλά ευτυχώς η παρέα καλή για να βγει άνετα. Ένα γρήγορο πέρασμα από Βουλγαρία, ίσα για να πάρουμε μυρωδιά και συνεχίζουμε για τη συνάντησή μας με τον Κόμη. 

Σιναϊα, Μπραν, Μπρασόβ. Ίσως οι ωραιότερες πόλεις της Ρουμανίας. Ναι, και το Παρίσι των Βαλκανίων ωραίο ήταν με τα επιβλητικά του κτίρια και το μεγάλο πάρκο, αλλά για έναν άνθρωπο που έχει ζήσει στο αληθινό Παρίσι όταν ακούει τέτοιες συγκρίσεις νιώθει την υπερβολή να του χτυπάει καμπανάκι. Όχι τόσο χιονισμένα όσο θα θέλαμε, αλλά με μια υπέροχη λιακάδα που σου επιτρέπει να περπατήσεις και να γνωρίσεις καλύτερα τον τόπο που έχεις μπροστά σου. Μια εποχή που τα τα απαραίτητα φωτάκια και στολισμοί της εποχής κρύβουν λίγο την πραγματική κατάσταση της χώρας. Είναι εκεί, όμως. 1 σχόλιο:

  1. Πέρασα οπως κάνω παντα στους φιλους για ν αφησω τις ευχες μου.Πασχαλινες δεχτείτε ευχες απο την καρδια βγαλμένες,ολες οι μέρες της ζωής σας να είναι αναστημένες.Καλη Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!
    ░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆✿❥░☆✿❥❥❥♥♥☆░☆Απολυθηκα και ξαναγυρισα στη γειτονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή